TELTHALLER & LAGERHALLER PVC

Solide lagerhaller & telthaller til helårs bruk
Har du behov for en fleksibel midlertidig lagerhall? Gjør deg kjent med vårt tilbud av profesjonelle, kraftige lagerhaller av galvaniserte stålrør og sterkt PVC! Vi tilbyr det mest gjennomtenkte, kraftigste og mest konkurransedyktige produktet på markedet - et veldig konkurransedyktig alternativ for tradisjonelle stålhaller. Våre lagerhaller er veldig romslige fordi den kompakte konstruksjonen opptar minimal plass innvendig. Lagerhallene er for øvrig fleksible og kan etter behov raskt demonteres og flyttes til en annen lokasjon.


Konstruksjon
Telthallene har vertikale sider på opp til 8 meter i høyden. De viste lagerhallene kan leveres i alle lengder med enten 3 eller 4 meters avstand mellom sperrene (avhenger av snøsone).
For alle telthaller kreves det at de skal oppfylle gjeldende krav til snøbelastning. Derfor er hallene konstruert slik at de motstår snøbelastning som er typisk for området ditt. 
Bekledningen i brannhemmende PVC-duk. For optimalt innvendig klima kan lagerhallen leveres med lysgjennomtrengelig duk. Lagerhallene leveres som standard med store jordspyd. Hvis du ikke kan forankre lagerhallen med de medfølgende jordspydene, skal annen form for fundament etableres.