BAMBRELLA® PARASOLLER

Bambrella parasoller er laget i kraftig bambus og rustfritt materiale

Vår Bambrella parasoller er utviklet og designet for langvarig bruk

Her finner du de nye eksklusive Bambrella parasoller. Sirocco, Levante og Levante Side Wind er laget av bambus. Levante og Levante Side Wind er de mest eksklusive modellene med godt laget bambus og rustfritt ståldetaljer for å gi dem et klassisk stilig utseende. Sirocco er et kostnadseffektivt alternativ som har samme høykvalitets Bambrella. Sirocco er også i bambus, men med detaljer i sterk svart nylon. Hurricane-modellene er laget av aluminium og gir et mer oppdatert, men stilig utseende.

LEVANTE

LEVANTE PARASOLL LEVANTE PARASOLL

LEVANTE SIDE WIND

LEVANTE SIDE WIND PARASOLL LEVANTE SIDE WIND PARASOLL

SIROCCO

SIROCCO PARASOLL SIROCCO PARASOLL

­­

Parasoller Parasoller

Parasoller mot solen 

Parasoller er omtrent fast inventar i de aller fleste norske hjem og grunnen til det er ganske enkelt at vi elsker å være ute i våre hager. Parasoller gir oss beskyttelse mot sol, vær og vind. Vi har et stort utvalg av parasoller i forskjellige design og ikke minst pris. Alle våre parasoller holder en solid kvalitet som få kan matche. 

Vi ser at veldig mange sliter med parasoller av dårlig kvalitet og at nordmenn gjerne betaler litt mye for sine parasoller. Derfor har vi bestemt oss for å lage en stor guide til deg som ønsker å kjøpe en parasoll som du kan bruke i mange år og som holder kvalitet. 

I denne guiden skal vi gå inn på: 

  • Hvor mye koster en parasoll?
  • Hvordan velge riktig kvalitet? 
  • Hva bør man tenke på før man kjøper en parasoll? 
  • Tips til lagring av parasoller 

Hvor mye koster parasoller?

Veldig mange lurer på hva skikkelig gode parasoller koster. Her er vårt svar til deg “hvor mye koster en bil”. Det er nemlig slik at selv om alle parasoller kanskje bare er en parasoll for deg. En parasoll består nemlig av litt forskjellige materialer som alle er med på å bestemme prisen.

Tekstil

Alle parasoller består av en form for tekstil eller materiale. Dette er gjerne det som er på toppen av parasollen. Dette er normalt laget av en form for tekstil eller plast. Her finnes det veldig mange forskjellige kvaliteter og ikke minst design. Dette er en faktor som er med på å bestemme hvilken pris en parasoll for. 

Våre parasoller er alle av god kvalitet men prisen kan variere basert på design. Noen tekstdesign er mer kostbare å lage enn andre. Da vil dette reflekteres i prisen på parasollen.

Stang

Alle parasoller trenger en stang for å holde den oppe. Her er det noen parasoller som kommer med stenger laget av metall, plastikk eller tre. Her er det en stor forskjell i hvilken kvalitet disse har og ikke minst hvilken pris det koster. En god og solid stang er viktig for at parasollen holder god kvalitet. 

Alle våre parasoller leveres med stenger som har god kvalitet og som holder både vær og vind.

Sokkel 

Dette er kanskje den delen av en parasoll som flere irriterer seg over. Noen parasoller leveres med sokkel og andre uten. En god parasoll har en solid sokkel med nok vekt til å holde parasollen på plass. Dette er med på å bestemme hvilken pris din parasoll får.

Hvordan velge riktig kvalitet?

Når du skal velge deg en parasoll så er det utrolig viktig at du velger deg en som har egenskapene som du trenger. Hvis du for eksempel skal ha parasollen på kysten hvor det er mye regn og salt så må du velge en parasoll som tåler det. På samme måte hvis du skal ha parasollen ute i sterk sol hele sesongen så må du velge parasoller som har en tekstil som tåler dette.

Ofte så er de billige parasollene laget av en tekstil som tåler været men som kanskje ikke holder seg like bra i formen som mer kostbare parasoller. Derfor er en veldig viktig huskeregel når du skal velge deg en parasoll at du velger en som har den kvaliteten som kreves av parasoller i ditt miljø.

Sjekk bestandig alle stenger, koblinger og festemekanismer. Disse tenderer til å bestå av dårlig plast eller metall som vil knekke over tid. En god parasoll har den beste kvaliteten på alle disse områdene. Våre parasoller har de høy kvalitet som gjennomgående faktor, slik at man ikke betaler for katta i sekken, men heller for ett beskyttende lag mot sommersola.

Det kan være smart å ha en solid sokkel. Det er ikke alle som tenker på dette, og vil få en parasoll som henger eller velter av den minste drag i vinden. Sokkelen bør være satt i betong for at den skal holde parasollen i ro selv om det blåser opp.

Parasoller Parasoller

Hva bør man tenke på før man kjøper en parasoll? 

Det er flere ting å tenke på før man skaffer seg en parasoll. Noen parasoller er mer innlysende enn andre. Men for det første bør du tenke på om du har bruk for en parasoll. Har du ikke en terrasse eller lignende å sette den på er det ikke sikkert parasoll er løsningen. Og har du heller ikke sol der terrassen er, så er det heller kanskje ingen funksjon du trenger.

Parasoller skal jo beskytte mot sola, ikke alt annet.

Skal man skaffe seg en parasoll bør man også tenke på ting som plassen den tar, hvor den kan lagres og den tar seg ut i forhold til resten av huset. Dermed kommer man inn på ting som fargevalg, materiale og design. Dette er kanskje mindre viktige saker, men det skal ikke mye til før det blir total fiasko. Det er ikke sikkert knall rosa passer til tradisjonelle hus-farger. Her er det alltid smak og behag som gjelder.

Prisen er en tredje ting man bør vurdere før man kjøper en parasoll. Man kan få tak i billige parasoller, men faren for at det blir mer arbeid med den enn komfortable dager i skyggen, det er nokså sikkert. Prisen følger i stor grad kvaliteten, og dermed bør man regne med å betale noen tusenlapper for den. Er prisen for god til å være sann, bør man få en varsellampe direkte.

Det kan være lurt å sjekke priser på nett før man bestiller. Det er fordi prisene her kan være lavere, samtidig som frakt kan være inkludert. Dette vil gjøre at man kan spare en del likevel.

Vil man i det hele tatt bruke en parasoll? Det er kanskje det viktigste spørsmålet, for har man for vane å reise bort store deler av sommeren, eller bor man tett omkranset av trær, er kanskje ikke parasollen det du trenger. Velg en av våre parasoller for komfort i hagen.

Tips til lagring av parasoller 

Det som er fint med parasoller, er at de som regel kommer i tre deler. Dette gjør lagring av dem veldig enkelt. Det er likevel noen ting å huske på med dette. For det første bør man skaffe seg ett trekk til selve parasollen. Denne kan felles inn slik at den ligger rundt stangen. Dermed er det utrolig enkelt å lagre den i garasjen, langs en vegg eller i kjelleren. Men med et trekk vil man beholde kvaliteten i tekstilet mye bedre. Om man skulle være så uheldig å ha gnagere, så vil ikke de lage hull. 

Sokkelen derimot er en helt annen sak. Ofte består denne av solid betong og veier en god del. Ønsker man ikke løfte på den, så kan den stå ute. Man skal huske på at vær og vind også vil tære på dette materialet over tid og ødelegge den, men får man til å sette den under tak eller ved veggen, så vil den skånes mot de verste værforholdene.

Mens andre sokler har et beskyttende trekk av hardplast rundt. Disse tåler vinteren i Norge bedre, men vil heller ikke være værbestandig. Det beste er å lagre sokkelen og resten av parasollen under tak, for eksempel i garasjen. Da er man sikker på at man kan ta fram en hel og avendbar parasoll til neste sommer også.

Totalsum:
    Til kassen
    (0)