Gratis frakt

på utvalgte produkter

Rask Levering

1-3 virkedager

Gratis rådgivning

Livechat eller telefon

Gratis frakt

på utvalgte produkter

Rask Levering

1-3 virkedager

Gratis rådgivning

Livechat eller telefon

SOKKESEKKEN® Sackosekker

Innendørs & utendørs Sackosekker

Våre Sackosekker er utviklet for langvarig bruk.

En avslappende og vakker sensorisk opplevelse, ikke minst takket være sin størrelse. Fylling av memoryskum gir en omfavnende følelse. En garantert favoritt når du vil slappe av. Finnes i forskjellige størrelser og farger. Hovedkategorier er Indoor (innendørs) og Free Outdoor (utendørs) Leveringstid er normalt 3-4 virkedager. Hele verdikjeden er basert på bærekraftig økologiske prinsipper, veganske materialer og garanti livsløpsstandard.

Youtube video sackosekk

Free Outdoor

Velg størrelse

Indoor

Velg størrelse

Sackosekk til hverdags

Sackosekken har lenge vært borte fra rampelyset, etter at den hadde en enorm popularitet fra 1980-årene og oppover. Men nå virker det som sackosekk har fått en ny vår og igjen vil bli en del av alle norske hjem. En sackosekk passer i de fleste rom i huset, men den har først og fremst blitt et yndet møbel i barnerom og tv-stuer over det ganske land.

Fra italienske møbeldesignere ble sackosekken introdusert allerede i 1968, men som vi vet ble den populær i Norden noen tiår etterpå. Sacko som faktisk betyr sekk på italiensk, er rett og slett en stol som er formet som en sekk. Trekket er laget av tekstiler av ulike slag, og inni sekken fins det hundrevis av kuler produsert av styrenplast også kalt EPS-kuler. Det er Sacco of Norway som har rettighetene til produktet i Norge, men det fins mange kopier.

Saccosekker
sackosekk

I denne produktanmeldelsen skal vi se nærmere på produktet sackosekk. Her kommer nyttig informasjon om den legendariske designergjenstanden. Noen punkt vi skal se på er:

  • Hvordan bruker man en sackosekk?
  • Hva koster en sackosekk?
  • Kvalitet og oppbevaring
  • Hvorfor velge sackosekk?

Hvordan bruker man en sackosekk og hvem passer de for?

Det høres sært ut å forklare hvordan man bruker et møbel, men en sackosekk er ikke en vanlig stol. Den er rett og slett en sekk og som man forstår er den veldig myk. Sekken vil også forme seg etter kroppen, slik at man blir omkranset av sekken. Det gir en god følelse og sliter ikke på leddene. Men møbelet settes direkte på gulvet, så her må man like å sitte lavt.

En stor sackosekk har målene 140cm * 180cm, men fins også i mindre versjoner som Sackolini og Sacko Medium. Disse er tilpasset de små, helt fra 1 års alder. Likevel er de fleste sackosekker for barn og ungdom.

De senere årene har også sackosekker blitt produsert til voksne. Disse store sekkene er på opptil 300 liter. Store sekker passer når man skal se TV, lese en god bok eller samtale med en god venn.

Hva koster en sackosekk?

Prisen på sackosekker varierer en del, men det er fordi noen er ekte mens andre er kopier. Men prisen varierer også på grunn av andre ting også. Materialene som brukes på trekket kan nemlig variere. Microfiber, velur, polyester, nylon og softshell er alle materialer som brukes for å lage sackosekker i dag. De har alle egenskaper som er viktige for komfort, vedlikehold, vask også videre.

En sackosekk er ingen stor investering, og alle kan ha råd til dem, enten man kjøper en eller flere. For prisen får man anvendelige møbler til barn og unge, men også voksne i dag.

Vedlikehold og oppbevaring

Mange tenker at sackosekken vil forbli helt lik hele dens levetid. Men det er ingen tvil om at den blir slappere i formen over tid. Til å begynne med er sackosekken stram slik at den former seg til den personen som bruker den. Etter hvert som man bruker den vil likevel materialene som brukes bli slitt og mindre elastiske.

Det var vanligere at sekkene ble levert med glidelås før i tiden, og da kunne man fylle inn flere kuler slik at sekken igjen fikk den stramme formen. Nå er det mer vanlig å ta inn sackosekken til vedlikehold hos en syerske eller ta opp sømmene selv.

Etter en bursdag eller tv-kveld med barna, kan det hende sackosekkene har blitt skitnet til. Trekket er likevel så robust at det holder å bruke en microfiberklut eller lignende for å rengjøre den. Har sekken en innerpose, kan man sågar vaske trekket i vaskemaskinen.

Hvorfor velge sackosekk?

Saccosekker
Sackosekk

Det er flere grunner til at man kan velge sackosekk som sittemøbel. For det første er den en vinner hos barna. De vil elske sekkene, som har mange egenskaper som gjør dem anvendelige. Sackosekker er lette å bære og flytte, de er myke og gode å sitte i og de kan brukes i alle rom. Flere sackosekker i en tv-stue kan gi en spesiell atmosfære.

Men også de voksne vil elske den kule stolen. Det er fordi barna selvfølgelig blir mer fornøyde, de kan sitte i tv-stua i hver sin sekk og alle er fornøyde. Dette gjør at hverdagen blir så mye enklere. Sackosekkene kan brukes som supplerende stoler til en barnefest eller som del av en lek. Det fins også slike sittestoler for voksne.

Sackosekk oppmuntrer til lek og moro. Det er ingen tvil om at den ikke passer som stol rundt et finere middagsbord eller selskap. Men den har likevel en viktig funksjon i alle hjem. Den er myk og lett og gir en deilig følelse i en hver anledning. Se for deg at du leser en roman av en kjent forfatter, og vips så er man i en annen verden.