SAKKOSEKK & SACCOSEKK

Både innendørs & utendørs sakkosekker/saccosekker

Våre Vetsak sakkosekker, sittesekker eller saccosekker, er utviklet for langvarig bruk.

Vetsak produserer disse flotte vakre 
sakkosekkene, sittersekkene eller saccosekkene i utrolig høy kvalitet. En avslappende og vakker sensorisk opplevelse, ikke minst takket være sin størrelse. Fylling av memoryskum gir en omfavnende følelse. En garantert favoritt når du vil slappe av. Finnes i forskjellige størrelser og farger. Hovedkategorier er Cord Velours Indoor (innendørs) og Free Outdoor (utendørs)

Free Outdoor

Vetsak Outdoor sakkosekk, saccosekk og sittesekk Utendørs sakkosekk, saccosekk og sittesekk

Cord Velours Indoor

Cord Velours - Sakkosekk, saccosekk og sittesekk Innendørs sakkosekk, saccosekk og sittesekk

­

Sittesekk & sakkosekk

Nå er barnefavorittene, sittesekk / sakkosekk, blitt moteriktig igjen. Fra kjempen som kommer igjen. Dette er en ny sittesekk / sakkosekk. Tilbake på 1970-tallet dukket Saccosekker opp i motebilder. Vi har et bilde av en artikkel om saccosekk mote. Vanligvis koser barn seg på sin egen måte i en saccosekk. Det virker som om små kjærester synes det er gøyere å hoppe i sittesekk / sakkosekk. saccosekk ble innkjøpt til oss rundt 2019. Saccosekker som kommer fra oss i en rekke farger å velge mellom og kommer i to størrelser. Minimumsprisen starter fra 2500kr for en sittesekk / sakkosekk. Rett fra oss: Kvalitet er vårt forbilde. Det er mange farger. Kostnaden starter fra 2500 kr. Ellers selger vi store sittesekker / sakkosekker med kjente mønstre og er kjent med utsøkte design. Enkel å tørke av sakkosekken. Etter minst 30 år ca, med "ikke-møbler", har sakkosekken kvaliteten blitt rost for å bringe sittesekk / sakkosekk til markedet. Det er bare ærlig talt. På 1990-tallet hadde vi en saccosekk på utstilling. Fyll den med små isoporkuler og mal et hvitt skjerf. Men så ble det harry. Forferdelig harry. Så kjempeflott at sittesekk / sakkosekk måtte flyttes ut for alltid. Heller? Det er på tide å vurdere på nytt. Vi produserer ikke sittesekk / sakkosekk. De siste årene har vi sett flere og flere sittesekk / saccosekk i møbelbutikker. Noen i store blomster flotte design som kan brukes både innendørs og utendørs. Noen sittesekk / sakkosekk er laget av myk, strikket ull, andre er laget av behagelig cord og en strek inn på barnerommet, i morsomme farger og fasonger. - Etter flere år med lav-status, kom saccosekken, og produsenter som oss ut på markedet med saccosekk som fremkalte følelser av retro og nostalgi. Så etter etterhvert ble sekkene gradvis pop igjen. Pongenet med mykt fyllmateriale i en stor "pose" var det samme, men sittesekk / sakkosekk ble pakket om og er mye smakligere i dag enn vi husker fra 1990-tallet da saccosekk var markedsleder. Vi hadde ideen om å etablere en salgsorganisasjon i 2017. Da han kjøpte hundre saccosekk, da dette prosjektet ble grunnlagt og startet. Vi solgte etterhvert hengekøyer hentet fra Sør-Amerika og var på "sakte spor" lenge før andre kom for å starte prosjektet.

Saccosekk

Setelommene, bevegelsen mot stress; alt jeg gjør er nært forbundet. Med profesjonell bakgrunn innen jus og spesialisering innen rettsfilosofi, er jeg bekymret for retten til å være i fred, Vil gjerne slapper av i en sittesekk / sakkosekk. For det er faktisk en rettighet, hevder han. I det siste skrev vi en artikkel om emnet med ca samme overskrift: Retten til å være i fred. Men avslapping er kanskje ikke tilfelle i det siste med mindre det er en form for trening? - Jeg er ikke sikker. Jeg møter mange mennesker som sier at de vil slappe av. Det blir nesten mer viktig. Jeg er nesten sikker på at en avslappet og balansert håndtering av oppgaver og utfordringer representerer noe effektivt og faktisk bidrar til en høyere grad av realisering,i en saccosekk, selv om færre ressurser brukes i utgangspunktet. Eller kanskje det viktigste, at du har en god balanse mellom innsats og mål. Her må den enkelte bryte koden selv, men hvis en sittesekk / sakkosekk kan være en avslapningssted, er det veldig gledelig, sier han.

Kan sittesekk / sakkosekk hjelpe med stress? - Saccosekken er et godt møbel på den måten det omgir deg. Du og Saccosekk er en symbiose. Du kan sitte i det lenge og fremdeles føle deg avslappet og fri i kroppen din. Du føler deg ganske sikker og komfortabel. Du kan arbeide på en PC, se på TV, sove, lese. Noen kunder har sagt at sittesekk / sakkosekk er den eneste som hjelper mot ryggsmerter. Det er noen trykkpunkter i en normal seng eller stol som blir ukomfortable. I en Saccosekk er lasten imidlertid jevnere. Det er også et praktisk møbel. Den kan brukes i forskjellige rom for menesker i alle former og fasonger. Det fine med disse nye, større sittesekk / sakkosekk vi ser i dag, er at du kan bli kvitt dem med verdighet - sammenlign de mindre og mye flatere posene som mange hadde på 90-tallet.

Hva sier arkitekten? Har Saccosekk blitt “innlosjert” igjen, og kan det designbevisste hjemmet skje? Sigrid Bjørkum fra Crux Architecture, som tidligere blogget under tittelen Saccosekk, sa at hun var sjalu på de av vennene hennes som hadde rosa saccosekk på slutten av 1980-tallet. Dessverre kom du aldri gjennom døra i foreldrenes sveitsiske villa. - Som sivilarkitekt med stor,sterk interesse for interiør og design, er jeg sannsynligvis ingen stor fan av sittesekk / sakkosekker, men det har lite å gjøre med at jeg ofte jobber i leiligheter og hus der kvadratmeterne ikke er så høye. Slik jeg ser det, tar en sittesekk / sakkosekk mye plass til å fungere som et vakkert møbel. Og den skal formes slik at den ikke ser los ut. Variantene på 90-tallet i pastellfarger, sære og med knotete baller som gikk ganske raskt er ikke det jeg ser i et hus i 2014, sier Andersen.