Gratis frakt

på utvalgte produkter

Rask Levering

1-3 virkedager

Gratis rådgivning

Livechat eller telefon

Gratis frakt

på utvalgte produkter

Rask Levering

1-3 virkedager

Gratis rådgivning

Livechat eller telefon

Betalingsløsninger

Partyteltutleie AS har som en høyt prioritert målsetting å alltid gi våre kunder et høyt nivå av service, og vi jobber derfor i overensstemmelse med kjøpsbetingelsene du ser nedenfor her. Hvis du skulle ha noen spørsmål utover det som står her ber vi deg kontakte oss slik at vi på best mulig måte kan gi deg den informasjonen du trenger.

Priser

Alle oppgitte priser er i norske kroner inkludert merverdiavgift. Den gjeldende pris er det beløpet som kunden blir forelagt den dagen bestillingen blir effektuert. Partyteltutleie AS tar forbehold om eventuelle endringer i pris hvis det skulle oppstå uvanlige store kjøpsprisendringer som ligger utenfor vår kontroll. Vi må også meddele at vi forbeholder oss retten til å gjøre prisfeil.

Bestillinger

Vi presiserer også at alle bestillinger som blir foretatt på Partyteltutleie AS sitt nettsted er bindende. Hvis en bestilling er utført i en annens navn uten vedkommendes godkjenning eller samtykke, eller liknende som på sett og vis medfører at Partyteltutleie AS lider økonomisk tap eller forvoldes annen skade, vil bli innrapportert til politimyndighetene. IP-nummeret for ordren som er registrert vil bli fjernet fra loggen og bli overrakt politiet i forbindelse med anmeldelsen og arbeidet med politirapporten. Vi må presisere at personer som ikke har fyllt 18 år ikke har rett til pålegg fra Partyteltutleie AS uten saksøkerens samtykke.

Betaling

På www.garasje-bobiltelt.no har du anledning til å velge mellom ulike betalingsmetoder. Før du bekrefter kjøpet må du velge den metoden og leveringsmåten som passer best i ditt tilfelle. Igjen må vi understreke at personer under 18 år ikke har lov til å foreta kjøp uten samtykke i fra en myndig person.

Kortbetaling

Vi aksepterer både Visa og Master kort i forbindelse med levering og henting på vårt lager. Kortbetalingen skjer via en sikker tilkobling med SSL-kryptering på en iZettle (https://www.izettle.com/no).

Faktura

Partyteltutleie AS opererer med 10 dagers frist på betalingen som må godtas på forhånd. Snakk med kundeservice om ytterligere informasjon rundt dette.

Force Majeure

Ved spesielle hendelser som, krig, streik i arbeidsmarkedet, forsømmelse av levering fra underleverandører, naturkatastrofe, beslutninger i fra myndighetene, kostbare og uforutsigbare omstendigheter som det ikke er noen som helst rimelig mulighet til å kunne forutse, altså hendelser utenfor vår kontroll som påvirker avtalene og forpliktelsene Partyteltutleie AS har inngått. Dersom vi ikke har noen mulighet til å overholde avtalen på grunn av force majeure så danner det juridisk grunnlag for at Partyteltutleie kan løsrives i fra sine forpliktelser.

Øvrig

Vi forbeholder oss retten til ethvert fullbyrdet salg. Fargeforskjeller i forbindelse med gjengivelse av digitale foto som er tatt for å påpeke bevis kan variere i fra skjerm til skjerm. Videre så gjør vi krav på å kunne gjøre visse feil i priser, måling, tekster og eventuelle trykkfeil på vårt vareutvalg.

Partyteltutleie AS