Gratis frakt

på utvalgte produkter

Rask Levering

1-3 virkedager

Gratis rådgivning

Livechat eller telefon

Gratis frakt

på utvalgte produkter

Rask Levering

1-3 virkedager

Gratis rådgivning

Livechat eller telefon

Handelsbetingelser

Vi i Partyteltutleie AS har ambisjoner om alltid å tilby et høyt servicenivå til våre kunder, og det er derfor vi jobber i henhold til kjøpsbetingelsene nedenfor. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss.

Priser

Alle priser er i NOK inkl. Mva. Prisen som gjelder er det som er oppgitt den dagen kunden legger inn bestillingen. Vi reserverer oss for eventuelle prisendringer på grunn av unormalt store endringer i kjøpspriser utenfor Partyteltutleie ASs kontroll. Vi forbeholder oss retten til eventuelle prisfeil.

Bestillinger

Alle bestillinger som legges på Partyteltutleie AS s hjemmeside er bindende. Pålegg som er utført i en annen persons navn uten hans eller hennes samtykke, eller på annen måte som fører til at Partyteltutleie AS lider økonomisk eller annen skade, vil bli rapportert til politiet. IP-nummeret for datamaskinordren fjernes fra loggen og overlates til politiet i forbindelse med en politirapport. Personer under 18 år har ikke rett til pålegg fra Partyteltutleie AS uten saksøkerens samtykke.

Betaling

På www.garasje-bobiltelt.no kan du velge mellom flere forskjellige betalingsmetoder. Velg metode og levering som passer best når du kommer til kassen, før du bekrefter kjøpet. Mindreårige (under 18 år) kan ikke foreta kjøp uten samtykke fra saksøkeren.

Kortbetaling

Vi godtar Visa og Master ved levering og henting på vårt lager. Kortbetalingen skjer via en sikker forbindelse med SSL-kryptering på en iZettle (https://www.izettle.com/no).  

Faktura

Betaling mot faktura med 10 dagers betalingsbetingelser som må avtales på forhånd. Snakk med kundeservice om dette.  

Force Majeure

I tilfelle krig, naturkatastrofe, streik i arbeidsmarkedet, beslutninger fra myndighetene, manglende leveranser fra underleverandører, kostbare omstendigheter og dermed en sammenlignbar hendelse utenfor vår kontroll som ikke med rimelighet kunne forutses, og som påvirker inngåtte avtaler og forpliktelser fra Partyteltutleie ASs side. At Partyteltutleie AS ikke kan beholde nevnte avtale / forpliktelse skal danne grunnlaget for løslatelse av Partyteltutleie AS fra sine forpliktelser til å oppfylle nevnte avtale.

Øvrig

Vi forbeholder oss retten til ethvert endelig salg. Fargeavvik pga. gjengivelse av bilder kan variere på forskjellige skjermer. Vi forbeholder oss retten til å gjøre visse feil i priser, måling, tekster og trykkfeil på vårt sortiment.

Partyteltutleie AS