PRO POP UP TELT

Pop up telt til fest og arrangementer

Våre Pop up telt 3x3m og Quickup telt, er utviklet og designet for langvarig bruk

Vi har Pop up telt 3x3m og Quick up telt i forskjellige størrelser, farger og kvaliteter, alle er lett å sette opp og plukke ned. Bruksområdene er mange, for eksempel som partytelt, markeder, racerhendelser eller sportsbegivenheter. Våre pop up telt er satt opp og plukket ned på få minutter. Kjøp til sidevegger, med vinduer, døråpninger eller hele sider. Vi leverer høykvalitets telt til en lav pris. Det er også mulighet for å bestille trykk på våre pop up telt. Leveringstid er normalt 3-4 virkedager. Frakt tilkommer.

Pop up telt 3x3m & Quick up telt

Hva er et pop up telt?

Et pop up telt 3x3m er et enkelt og genialt telt som har utallige

bruksområder! Det kalles gjerne også easy up telt, hagetelt eller quick up telt og partytelt. Uansett hva du velger å kalle det, er et telt av denne typen et godt valg nesten samme hva du skal bruke det til. Disse teltene er svært enkle å sette opp og ta ned, og det er lett og gøy å bruke.

Messetelt

Hva kan et pop up telt brukes til – Bil?

Et pop up telt 3x3m kan brukes til mye, faktisk finnes det nesten ikke begrensninger for hva du kan bruke det til. Du kan også bruke det både ute til bil og inne.

Våre telt kan for eksempel brukes til omkledning, partytelt, som messetelt, salgsbod og som servicetelt. Du kan bruke det til håndverk, i undervisning og når du bygger garasje til bilen. Det kan brukes av barna når de ønsker å campe på stua eller i hagen, og pop up telt brukes også av veldig mange turgåere. De brukes også ofte på dugnad, når man har loddsalg utenfor butikker, som boder inne i idrettshaller og på festivaler, konserter, MC-treff, bil-treff og andre sosiale arrangementer.

Som sagt, bruksområdene er mange!

Hvor kan du bruke et xxl pop up telt?

Du kan bruke et xxl pop up telt omtrent hvor du vil. Blant annet kan du bruke det på messer, i naturen, på arbeidsplassen og på skolen. Du kan også bruke et pop up telt inne på et kjøpesenter, på en matmesse, på en bilmesse eller en konferanse. Mange bruker pop up telt når de er på ferie. Dette er fordi teltene ofte er små, lette og veldig praktiske, samtidig som de er enkle å ta med seg både i bilen, på sykkelen eller i sekken. På gården kan du bruke pop up telt, og du kan bruke det i skogen og ved sjøen. Eneste vi ikke vil anbefale er å bruke denne type telt når du er på fjelltur, dette er ikke telt som er ment for turer.

Hvordan bruker du et pop up telt?

Dette er enkle telt å bruke! Den lette aluminiumsrammen gjør teltet enkelt å håndtere, samtidig som det gir en fin og jevn overflate så teltet ser pent ut. Et pop up telt kommer ellers ferdig montert, og du slipper å rote med løse deler, skruer og rot. Når pop up teltet er sammenslått, tar det veldig liten plass og det er lett å frakte med seg.

Hvordan virker et pop up telt?

Et pop up telt virker veldig enkelt! Du pakker det bare ut, plasserer det der du vil ha det og åpner teltet. Når pop up teltet er slått opp er det fremdeles enkelt å håndtere. Du kan enkelt plugge det fast i jorden, og så er det klart til bruk.

Tilbehør til pop up telt

Det finnes en rekke tilbehør som du kan få sammen med våre pop up telt dersom du ønsker dette. Blant annet kan du få sandsekk eller lodd til fotplate, takrenner, ekstra jordplugger, barduner og oppbevaringsbagger.
Våre pop up telt kan du få i mange forskjellige farger, og de finnes i flere varianter og størrelser som f.eks i xxl. Om du trenger et lite og lett telt til fjellturen eller om du trenger et større til byggeplassen, har vi helt sikkert et alternativ å tilby deg.

Vi leverer bare solide, trygge og gode telt. Flere av dem kan kobles sammen med andre telt, og andre kan bygges på. Mulighetene er mange. Duken i vegger og tak er flammehemmende, UV-behandlet og ferdig impregnert for å hindre lekkasje. Dessuten har våre pop up telt tapede sømmer.

Hvem passer et pop up telt for?

Et pop up telt er svært praktisk i bruk. Du setter det enkelt opp og det er klart til bruk så snart du har slått det opp og forankret det.

Du kan bruke det på campingplasser eller ute i naturen. Våre telt fungerer også supert som garderobe eller omkledningsrom der det er behov for det, som for eksempel på en festival. Det kan også brukes som prøverom på en messe som selger klær og sko, og det kan brukes på MC-treff, bil-treff og lignende. Her kan du sette opp teltet og bruke det som pølsebod eller kiosk, eller kaffebar.

Dugnader

På dugnaden er et telt man enkelt kan montere veldig praktisk både til å søke ly under og til å servere lunsj og kaffe i. Her kan dere sitte trygt og tørt selv om det regner ute, da våre xxl pop up telt er vanntette. Disse teltene er perfekte til å ta pauser i, og du kan også gjøre arbeid inne i teltet alt ettersom hvilken type du velger. På en dugnad er det gjerne noen som maler og snekrer på forskjellige ting, dette er en fin aktivitet å drive med under tak når det regner ute.

Skolegården

På skoleplassen kan et pop up telt være en god løsning om man skal ha lotteri til inntekt til for eksempel en skoletur. Her kan ungdommene stå tørt og godt selv i regnvær, samtidig som de får selge lodd eller kaker og kaffe så de får dra på skoletur.

Salgsbod

Korps

Et korps kan på samme måte ha god nytte av å bruke et pop up telt, for eksempel til dager de spiller ute. Ofte regner det ute, da kan de hvile i teltet eller legge instrumentene der mens de har pause. De kan også oppbevare lunsj og sekker i teltet, samt klær og sko som de har med.

Festival

På festival er et enkelt telt det naturlige valget når det kommer til hvilket telt man skal velge. Når du er på festival har du gjerne ikke tid til å bruke flere timer på å sette opp avanserte telt med hundrevis av deler. Du vil få det raskt opp, sette fra deg tingene dine og komme deg ut på konsert. Da er et pop up telt det mest praktiske teltet du kan bruke. Du slipper å rote bort tid og energi på løse deler som flyter hit og dit, og du kan raskt komme deg ut til de andre og ha det gøy.

Byggeplasser

På byggeplassen er et pop up telt også et godt og fornuftig valg. Setter du opp et telt kan de ansatte bruke dette som omkledningsrom før og etter jobb. I tillegg kan de bruke det i pausen, når de skal planlegge arbeidet og om de skal ha et lite møte. Her kan de trekke inn om det regner ute. Dette gjør arbeidet mer effektivt ettersom de slipper å bytte klær og sko flere ganger, samt at de ikke trenger å avbryte arbeidet gang på gang på grunn av kalde, våte og numne fingre.

Barnehager

Barnehager kan med fordel ha brukt for et telt som rask kan settes opp og ned. Det er gøy for barna å få sette opp teltet selv, og med et pop up telt fra oss vil de mestre dette uten noen videre problemer. Det settes enkelt opp ved å åpne det, og å forankre det før det er klart til bruk. Barn liker som regel godt å være og sove i telt, og her har du også en fin mulighet til å kunne være ute sammen med dem selv når regnet høljer ned. Det er også praktisk å bruke på dager der solen steiker og man trenger å oppbevare klær, lunsj, sekker og lignende mens barna er ute og leker. I et pop up telt kan barna også bytte klær når de trenger det, da har dere allerede tørre skift liggende klare inne i pop up teltet.

Friluftsliv

Våre flotte telt kan også fint brukes til forskjellige fritidstilbud, slik som ungdomsleirer, -klubber og lignende. Når man ikke har anledning til å gå til anskaffelse av en lavvo eller å lage en gapahuk, noe de færreste jo tross alt har, er et pop up telt en kjempefin og praktisk løsning. Det er enkelt å sette det opp, og på kort tid har man et godt egnet tilholdssted når man tilbringer dagen ute. Her kan man ha tørre klær, trekke inn når det regner og spise pølsene eller toasten som man lager på bålet.

Til markedsføring

Når man skal markedsføre bedriften sin på jobbkonferanse eller -samling, er pop up teltet et «må ha». Her står du godt, trygt og varmt og kan invitere inn folk til å se hva du og bedriften din driver med. Teltet passer like godt på rådhusplassen i byen som på parkeringsplassen til nærbutikken på landet.
Nærmer det seg valg? Hvorfor ikke ta med

partiprogrammet ut i teltet og møte folk der de er? I tillegg til at du når ut til folk, kan du også invitere dem inn til en hyggelig prat.

Messer

På forskjellige typer messer, er vårt telt en svært praktisk løsning. Her kan du bruke det som salgsbod, og du kan invitere inn potensielle kunder til en kaffekopp og en hyggelig prat. Her inne står du trygt for vær og vind, og siden våre pop up telt er varmebestandige kan du gjerne varme opp med en ovn inne i teltet dersom det er kjølig ute. Du kan enkelt slå opp teltet på starten av dagen, og plukker det like lett ned når dagen er ferdig.

Håndverkere

Mange håndverkere nyter godt av et pop up telt når de jobber. I et pop up telt fra oss kan du som snekker eller taktekker gjøre forskjellig arbeid i teltet, om du trenger å stå i ly for regn, sol eller annet vær. Du kan også bruke det som omkledningsrom, eller som et mobilt pauserom.

Telt til håndverker

Fritid

Når du har ferie og ønsker å ta en helg sammen med familien, er et telt fra oss veldig godt å ha. Det tar ikke mye plass i bilen, og dere setter det enkelt opp der dere ønsker. Da kan dere bruke tiden på å kose dere sammen og bade, grille, fiske og ha det kjekt. Dere sparer dere for både tid og energi, og ikke minst irritasjon, ved å velge et pop up telt fremfor et tradisjonelt telt. På sportscamp er et pop up telt et godt alternativ. Her kan barna bytte klær, sove, oppbevare sekker, klær og sko. Tøy og utstyr ligger trygt inne i det impregnerte og værbestandige pop up teltet.

Våre pop up telt

Vi våre telt leves i forskjellige størrelser og fasonger. Du kan selv velge hvilket design du ønsker og vi kan tilby telt i flere forskjellige farger. Ønsker du et sprekt telt med farger som tiltrekker kunder eller gjester, eller vil du heller ha et litt mer anonymt telt som skal gli inn i miljøet rundt? Uansett har vi et pop up telt å tilby deg. Alle våre telt har god kvalitet, er flammebestandige, vanntette og UV-beskyttet. De er også svært enkle å sette opp og ta ned, og de er veldig praktiske å bruke nesten samme hvor du skal bruke det. Våre pop up telt tar ikke stor plass i forhold til mange andre telt, og er fornuftig utformet. Dette gjør dem både praktiske i bruk og pene utseendemessig. Den lette aluminiumsrammen og den sterke duken gir til sammen et godt og solid telt som du kan oppholde deg i, eller oppbevare dine saker i. Uansett hvilken type telt du velger å kjøpe hos oss, skal du være trygg på at dine behov blir imøtekommet. Vi har bred erfaring og tilbyr god personlig oppfølging, og kan by på både gode råd og tips til hvordan du bruker og behandler ditt pop up telt.

Våre telt kan brukes hele året, og de forskjellige teltene fungerer like godt ute som inne. Om du trenger et lite telt til barna som skal campe i hagen eller på stua, til hageselskapet eller til messa, har vi flere gode alternativer å vise deg. Du finner messeteltet, salgsboden eller pølseboden din her hos oss, våre pop up telt kan nemlig brukes til alt dette. Vi gir deg de beste rådene om bruk og vedlikehold av teltet, om det skal brukes til profesjonelt eller personlig bruk. Vi tilbyr service på våre telt til deg som kunde, så nøl ikke med å ta kontakt om det er noe du lurer på. Sammen finner vi ut hvilket telt du trenger. Vi har erfaringen og kompetansen du trenger for å få den beste hjelpen til å finne akkurat ditt telt.

Ta kontakt allerede i dag for en hyggelig prat, eller stikk innom oss en dag du har tid, så tar vi en hyggelig teltprat.