Partytelt & topptelt

Partytelt & Topptelt for profesjonelle arrangement

Våre partytelt & topptelt er utviklet og designet for langvarig bruk.

Vi tilbyr her solide partytelt og topptelt, med 550 g/m² PVC-duk i tak og vegger. Det solide varmforsinkede røret gir deg et stabilt telt som kan brukes flere ganger. Veggene på alle teltene, sammenføyes med borrelås for å holde vinden utenfor. Vennligst vurder våre rimelige telt-pakker, som inkluderer telt, forsterkninger, stropper og jordspyd. Til en konkuranse riktig pris! Leveringstid er normalt 3-4 virkedager. Frakt tilkommer.

Partytelt – til alle slags arrangementer

Partytelt er en av mange telttyper vi tilbyr. Vi har telt i flere størrelser, varianter og fasonger. Alle våre telt er brukervennlige, solide og svært fleksible. Det skal være enkelt å handle og å eie et partytelt fra oss!

Nedenfor har vi laget en guide til deg som er på jakt etter et telt til de gode øyeblikkene. Dersom du ikke skulle finne det teltet du leter etter så må du gjerne ta kontakt med oss.

De mest solgt partyteltene er 2×3, 3×6, 4×6, 4×8 og 5×8.Hvem bruker partytelt og hva brukes de til?

Partytelt brukes av alle typer mennesker og bedrifter. Tivolier, festivaler, båtklubber, golfklubber, fritidsklubber, alle slags bedrifter og privatpersoner er noen eksempler på hvem som bruker partytelt. De fleste bruker partytelt i forbindelse med sosiale arrangementer, som fester, festivaler, selskaper, bryllup, konfirmasjoner og lignende. I tillegg brukes partytelt av restauranter og på matmesser. Partyteltene brukes i alt slags vær, da det både skjermer for solen og beskytter mot regn, vind og trekk for øvrig. Alle kan altså bruke et partytelt, samme hva anledningen er og hvor lenge arrangementet skal foregå.

Hva er et partytelt?

Et partytelt er den perfekte løsningen når du skal arrangere en fest som for eksempel et bryllup, en hagefest eller lignende og trenger plass til gjester og utstyr. Om du trenger et lite eller et stort partytelt, har vi garantert noe som passer for deg. Uansett om du skal ha et lite eller stort arrangement, har vi et partytelt til deg. Vi har partytelt til små jubileer, til store brylluper og alt i mellom.

God kvalitet og mange funksjoner

Våre telt er av ypperste kvalitet, og samtidig er de både enkle å montere og å ta ned. Du kan sette dem opp omtrent hvor som helst, og du slipper å tenke på å leie lokaler til dyre summer.

Våre partytelt har mange funksjoner, noe som kan gjøre din opplevelse til noe helt utenom det vanlige.

Du kan velge om du ønsker et mindre og rimeligere eller et mer eksklusivt partytelt, og vi tilbyr telt med forskjellige funksjoner og du velger partytelt etter ønske, anledning og behov. Vi tilbyr partytelt med et smart system som lukker og åpner dørene, og samtidig sørger for at veggene er tette og at det ikke lekker inn vann eller blir trekk inne i teltet.

Våre partytelt holder høy kvalitet. Uansett hvilket partytelt du er ute etter, vil vi prøve å tilby deg det aller beste alternativet som overhodet mulig. Om du skal feire barnebursdag eller 90-års dag, gullbryllup eller gravøl, har vi et partytelt som kan passe til deg og ditt arrangement.

Hva skiller våre telt fra andre?

Våre partytelt er både enkle og logiske å sette opp og ta ned. Du sparer mye tid i forhold til om du skulle benyttet deg av et annet type partytelt. Partyteltene som vi selger settes enkelt og raskt opp, og de er solide og sterke. Kvaliteten går altså ikke på bekostning av at det er enkelt å montere dem, noe som gjør våre partytelt veldig populære. I tillegg er de enkle og artige å bruke, og lette å lagre. Partyteltene vi leverer er gode å bruke i alle årstider. Om sommeren vil partyteltet hjelpe til med å stenge solen ute så man unngår at det blir altfor varmt inne. Om vinteren oppholder du deg trygt og varmt inne i partyteltet. Våre partytelt er flammehemmende og vanntette, hvilket gjør dem trygge både om sommeren og vinteren. Du kan fint fyre opp en ovn inne uten å være redd for at det skal være noen brannfare.

Våre partytelt er blant de aller mest brukervennlige teltene som finnes på markedet, og vi er stolte av å kunne si at vi kan levere noen av de mest solide og holdbare partyteltene som finnes på markedet.

De mest populære partytelt størrelesene er: 2×3, 3×6, 4×6, 4×8 og 5×8.

Partytelt som vi ofte har kampanje på: 2×3, 3×6, 4×6, 4×8 og 5×8.

Hva bruker man et partytelt til, og når?

Det finnes utrolig mange anledninger hvor det kan passe seg med et partytelt. Nedenfor gir vi deg noen gode anledninger for å sette opp ditt eget telt.

17-mai

Til 17-maiferiringen, som er en anledning hvor et partytelt kan brukes, kan vi tilby en type telt som holder trekken ute. Da kan du kan kose deg inne med 17-maitalen uten å måtte pakke på seg alt yttertøyet du har for anledningen. Våre partytelt har god takhøyde og man kan også ha for eksempel en kiosk i teltene om man ønsker dette. Benytter du deg av et av våre større partytelt, kan du få både 17-maitale og mat i ett og samme telt. Det er en hel del mer praktisk enn å løpe fra rom til rom inne i en større bygning, eller enda verre; å måtte løpe frem og tilbake mellom flere bygninger.

Bryllup

Til bryllupet kan vi tilby partytelt i mange ulike fasonger og størrelser, hos oss skal du finne det riktige partyteltet uansett hva du har behov for og uansett hvor mange gjester du skal ha for anledningen. Skal du arrangere et lite og intimt bryllup med få gjester, kan vi anbefale et av våre mindre men svært fleksible partytelt som passer til antallet gjester du har invitert. Du trenger begrenset med plass til å sette det opp, og monterer det enkelt og raskt opp der du ønsker å ha det, og det monteres like lett ned igjen når festen er over.

Til større brylluper kan vi levere mye større partytelt. Det finnes knapt en grense for hvor mange du kan invitere når du har et partytelt fra oss, da de kan tilpasses etter de behov og ønsker du måtte ha.

Bryllup

Grillfest

Skal du arrangere årets grillfest, foreslår vi at du ordner med invitasjonene mens vi tar oss av planleggingen av partyteltet. Du trenger bare å vite hvor mange gjester som skal komme, og vi vil da komme med gode, profesjonelle råd om hvilken type partytelt du bør velge. Grillfesten blir ikke den samme uten et partytelt fra oss! Selv om det er sommer og sol blir kveldene gjerne kjølige her i Norge, og da er det godt å ha et partytelt å trekke inn til i løpet av kvelden. Du trenger aldri mer å bekymre deg for om hvor gjestene skal stå for å slippe å bli våte av regnbygen som plutselig kommer. Dere kan nyte festen hele kvelden i et av våre solide og stabile partytelt.

Firmafest

Firmafesten kan mer enn gjerne tas i et partytelt som du har kjøpt fra oss. Vi finner det riktige teltet til deg og firmaet, og dere kan konsentrere dere om andre ting enn å lete rundt etter dyre lokaler som kanskje ikke engang ligger i nærheten av der du ønsker å ha arrangementet. I tillegg til at lokaler ofte er dyre å leie eller å kjøpe, løper det også høye strømutgifter til leien. Dette slipper du å bekymre deg om når du kjøper et partytelt fra oss. Da kan du ganske enkelt sette opp teltet, mens du samtidig har god samvittighet for å ikke bli økonomisk ruinert når du arrangerer en hyggelig sammenkomst.

Stand/Messer

Dersom du skal presentere firmaet på en stand, er et partytelt fra oss et strålende godt valg! Her kan du velge mellom de aller minste teltene og til de aller største. Uansett hvilket partytelt du velger fra oss, skal du føle deg helt trygg på at du står trygt og godt, uansett hvilket vær det er ute. Sommerstid kan du nyte den svale luften i partyteltet gjennom hele dagen, før dere fortsetter kosen til kvelden. Når høststormene står på ute, kan du nyte en kopp med kaffe eller kakao inne i partyteltet mens du prater med blide og fornøyde kunder.

Bursdager

Om du skal arrangere barnebursdag, har vi selvfølgelig også det riktige partyteltet å tilby deg. Våre partytelt finnes i mange forskjellige størrelser, fasonger, høyder og bredder, og barna vil få en riktig så fin feiring inne i partyteltet. Her kan de spise pølser og kaker, frukt og is mens de leker, har skattejakt eller synger bursdagssangen for full hals. Barn elsker simpelthen partytelt, og feiringen blir ekstra gøy når man kan være i et slikt.

Festivaler

Til festivaler og lignende typer arrangementer er et partytelt et absolutt must å ha. Vi sier det fordi vi vet av erfaring at dette er noe som slår godt an, uansett hvor arrangementet skal være. Om det skal stå midt i et bysentrum kan vi tilby fleksible partytelt som kan tilpasses området det skal stå i, likeså om det skal stå i en åker ute på bygda. Vi har partytelt til alle anledninger.

Alle andre anledninger

Vi har partytelt for enhver anledning, så om du er i tvil på hvor du skal arrangere 30-, 40- eller 50-årsdagen vil vi tørre å påstå at et partytelt fra oss er et ypperlig valg. Du monterer det enkelt og kjapt der det måtte passe, og straks er partyteltet klart til bruk. Gjestene kan nyte velkomstdrinken på vei inn, henge fra seg yttertøyet ved inngangen og varme seg inne ved ovnen uten å være redd for trekk utenfra. Inne i partyteltet kan dere kose dere hele natta! Kanskje ser dere midnattssola gjennom et av vinduene?

Til andre anledninger tilbyr vi partytelt i mange forskjellige størrelser, fasonger og farger. Du bestemmer selv hvilken type du ønsker å bruke, men vi gir gjerne tips og profesjonelle råd til deg for at du skal få best mulig utbytte av teltet ditt.

Uansett hvilken anledning du skal bruke det til, er et partytelt fra oss en perfekt løsning for deg og ditt selskap. Vi leverer kvalitetstelt av ypperste klasse, med solide rammer og gode, sterke og særs holdbare duker. Vi kan også tilby mye forskjellig ekstrautsyr som du kan få bruk for. Trenger du ekstra sikring til en vindfull høsthelg? Spør oss om hjelp, vi står klare til å hjelpe deg med vår kunnskap og gode service.

Vårt utvalg av partytelt

Vi tilbyr et stort utvalg av partytelt til deg som kunde, og vi vil gjøre alt vi kan for at du skal få den aller beste opplevelsen du kan få når du handler et partytelt fra oss.

Vi leverer selvfølgelig alle våre partytelt til både privatpersoner og til bedrifter. Driver du restaurant og ønsker å tilby uteservering om sommeren for eksempel, er et av våre partytelt et fornuftig og helt sikkert også inntektsbringende valg. Her kan gjestene sitte tørt og godt inne mens de nyter sin gode mat og drikke, og du kan gjøre det du liker best: å yte god service til dine gjester.

Festival

Til anledninger som krever mer plass kan vi også tilby større partytelt. Våre partytelt finnes i flere størrelser, fasonger, bredder og lengder, og vi gjør alltid vårt ytterste for at du som kunde skal få det partyteltet du trenger og ønsker. Vi står klare med gode tips og profesjonelle råd, det være seg om du trenger informasjon om partyteltet eller hjelp til montering av teltet. Våre partytelt er så enkle å montere at du aller mest sannsynlig ordner dette selv, og de er like enkle å ta ned igjen.

Hvorfor velge et partytelt fra oss?

Det finnes mange tilbydere der ute men dessverre så er ikke alle like seriøse. Vi har lang erfaring og våre produkter er nøye utvalgt. Veldig mange telt på markedet i dag er svært vanskelig å sette opp. Dette slipper du å tenke på når du kjøper et partytelt av oss. Det setter du ganske enkelt opp der du ønsker å ha det, og plukker det like lett ned igjen når arrangementet er ferdig og gjestene har dratt hjem.

Lønner det seg å kjøpe eller leie et partytelt?

Om det lønner seg å kjøpe et partytelt av oss eller å leie det, kommer helt an på hvor mye du skal bruke det. Dersom du skal bruke det en dag eller to kan det godt lønne seg å leie, men våre partytelt er så rimelige at det vil lønne seg å kjøpe om du skal bruke det mer enn en eller to ganger.

I tillegg til at våre partytelt er rimelige i innkjøp, kan du også vinne økonomisk på å leie ut partyteltet ditt når du først har kjøpt det, når du ikke selv trenger å bruke det.

Det er mange som ikke ønsker eller ikke har anledning til å ta seg råd til å leie dyre lokaler når de skal feire en bursdag, årsdag eller lignende, og da er å leie et partytelt et svært aktuelt alternativ for dem. Når du allerede eier et partytelt, kan du om du ønsker leie det ut til andre når du ikke bruker det selv.

Våre partytelt er så enkle å montere og ta ned at det blir en liten sak å leie det ut eller låne det bort. Dere tar det bare med dit festen eller arrangementet skal være!

Når du velger å ha et selskap i et av våre partytelt skal du være trygg på at klærne dine ikke blir våte og at skoene slipper å byttes flere ganger per dag. Det er tørt og godt inne i partyteltet, uavhengig av hvilket vær det er ute.

Vi kan tilby en rekke forskjellige telt, som alle har til felles at de er med på å gjøre ditt arrangement til en helt spesiell opplevelse. Våre partytelt er designet, utviklet og produsert for å tåle norsk klima og norske værtyper. Dette er med på å gjøre totalopplevelsen mye bedre!

Eksempler på bruk av partytelt

Til spesielle merkedager, bryllupsdager og lignende kan vi tilby våre partytelt i små størrelser, perfekte til intime arrangementer og samtidig svært fleksible. Disse partyteltene kan du sette opp omtrent hvor du måtte ønske, uten å tenke på at det tar opp for mye plass eller står i veien for noe.

Til større arrangementer tilbyr vi gode løsninger på store og romslige partytelt. I disse teltene kan du arrangere både bryllupsfester, jubileer, konfirmasjoner og mye annet, og du trenger ikke bekymre deg om plass eller mangel på plass. Gjestene dine vil ha det godt inne i ditt store, romslige partytelt.

Kanskje ønsker du å ha litt ly for været i hagen? Det er langt koseligere å sitte i et partytelt enn rett ute på marka når man skal grille. Her sitter du i ly for vind og regn, og på solskinnsdager kan du bare nyte den friske luften uten å bli solbrent eller blendet av solen. Våre partytelt skjermer godt for solen også, på samme måte som den gir ly for alt annet vær.

Når du kjøper et partytelt av oss skal du være trygg på at du gjør en god og sikker handel. Vi har bred erfaring med partytelt og andre typer telt, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal få det beste alternativet som er å oppdrive. Vi setter kundens ønsker og behov først, og strekker oss langt for at du skal få et partytelt som du kan bruke til en eller flere anledninger.

For arrangementer som krever litt ekstra komfort, har vi flere gode partytelt å tilby. Du kan velge mellom en rekke kvaliteter, størrelser og design. Felles for dem alle er at alle partyteltene alltid er solide, værbestandige, vannavstøtende, flammehemmende og dermed helt trygge å oppholde seg i.

På båthavnen

På båthavnen passer et av våre større partytelt perfekt! Mange er innom der i løpet av et døgn, og flere som er innom er der i opptil flere timer eller dager av gangen. Da er et partytelt fint å ha stående, hvor man kan møtes og ta en kopp kaffe og slå av en prat. Dere kan også bruke partyteltet som et møtested. Hva med å legge årsmøtet til båtforeningen eller borettslaget inn i teltet? Vi kan love deg god stemning i et av våre fleksible, solide og gode partytelt som står trygt selv når havbrisen slår inn over land. Du kan bare nyte den deilige lyden av bølgene som slår inn i fjæra mens du sitter varmt, trygt og tørt inne i teltet.

På skisenteret

Flere og flere skisenter har fått øynene opp for partytelt. Et partytelt er en genial løsning når det kommer til å samle flere mennesker på et sted. Her kan man omtrent renne rett inn fra bakken og få seg en matbit og noe å drikke, mens man tar en hvil og en prat med de andre gjestene. I større telt kan du lage til en garderobe hvor gjestene kan henge fra seg de varme skiklærne, og med et par smarte stativ kan de sette skiene sine trygt fra seg rett utenfor teltet. Våre partytelt er utstyrt med vinduer med god gjennomsikt, så du kan føle deg trygg på at ikke noe forsvinner om du er en som er bekymret for dette. Det er bare å nyte maten og drikken, mens du planlegger neste tur i bakken!

På skisenteret

På stranden

Om sommeren er et partytelt et absolutt må-ha på stranden. Setter du opp et telt i nærheten av et badeområde, er du så å si garantert å få mange gjester der. De fleste er både sultne og tørste, og vil sette stor pris på både nedkjøling og servering mellom badeøktene. Et partytelt er også et godt alternativ til gjester som har hund, som stort sett ikke har adgang på tradisjonelle kafèer og restauranter i lukkede bygg. I et åpent partytelt kan du ta med hunden uten å bekymre deg om at den sitter alene på utsiden. Her kan også hunden få kjøle seg ned og få seg noe å drikke, noe svært mange hundeeiere setter stor pris på.

På arbeidsplasen

Et partytelt er også et godt valg på arbeidsplassen. Har du noen ansatte som jobber på et sted over en kortere eller lengre periode, er et partytelt et veldig godt alternativ til å oppholde seg i. Her kan de ansatte spise lunsj og drikke kaffe, og dere kan om ønskelig holde møter inne i teltet – helt og fullt i ly for vær og vind.

Barnedåp

Når du skal ha barnedåp, har du gjerne mer enn nok å tenke på. Med et nytt familiemedlem, nye rutiner og nye utfordringer, er det ikke alltid at man har overskudd til å gå igjennom lokaler etter lokaler for å finne det riktige stedet å legge feiringen til. Hva er da bedre enn å ha et partytelt stående til en slik anledning? Du setter det enkelt og greit opp der du ønsker å ha det, og dagen kan feires uten tanker om dyr leie, strøm og renhold i etterkant. Du kan bare kose deg i partyteltet ditt, sammen med familie og venner. Gjestene vil kose seg inne med en følelse av å være ute!

På dugnad

Rett som det er arrangeres det dugnader rundt omkring her i landet. Mange mennesker ønsker heldigvis å stille til dugnad jevnlig, og på regnvåte dager er det fint å ha et tørt partytelt å oppholde seg i når man ikke er ute og jobber. Mange jobber kan også gjøres inne i partyteltet, for eksempel kan man male, snekre, lime og montere forskjellige ting under tak. Dette gjør at de fleste arbeider mer effektivt, og man slipper å avbryte arbeidet gang på gang på grunn av våte klær eller kalde og numne fingre. Du kan til og med lage en egen kaffekrok, hvor dere kan møtes og nyte kaffepausen sammen. På slutten av dagen eller uken plukker dere partyteltet veldig enkelt ned igjen, og du kan oppbevare det trygt der du ønsker til neste dugnad eller møte.

Trygg sikring for din komfort

Flere av våre telt er nå utstyrt med borrelås, noe som sikrer dørene og samtidig gjør at det ikke kommer inn noe trekk fra sidene. Dette er med på å gjøre din opplevelse i ditt partytelt veldig behagelig, ja rett og slett fantastisk!

For kaldere dager som vi jo har flere av her i Norge, kan det være behov for mer skjerming for været enn på en solskinnsdag i juli. Vi tilbyr partytelt i en kvalitet som tåler varme, og med en ovn eller to inne i teltet er du garantert en koselig dag eller kveld og natt inne under tak. På grunn av flere av de smarte løsningene vi har til åpningene i teltet, slipper du også å tenke på trekk utenfra. Du lufter ut så mye du ønsker selv, uten at det trenger å gå på bekostning av temperaturen.

Våre partytelt er også godt egnet til å oppbevare og lagre saker og ting i, dersom du skulle ønske å ha det stående gjennom hele året, selv når du ikke trenger å bruke det. Hva med å lagre kjeledressen, hageklærne og støvlene der når de ikke er i bruk? Hageslangen, vannsprederen, snøskuffen, rivene og de andre hageredskapene dine står også tørt og trygt til oppbevaring inne i ditt stabile, tørre og solide partytelt.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat

Vi kan tilby deg partytelt i mange forskjellige størrelser, fasonger og varianter for øvrig, så ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt neste partytelt. Med vår brede kompetanse og erfaring står vi klare til å gi deg våre beste råd og den tryggeste veiledning til både valg av partytelt og montering av det. Ring oss for en uforpliktende prat, eller ta turen innom og se på utvalget vi har av telt. Vi er sikre på at du vil finne et som passer til ditt behov, og tilbyr alle våre kunder personlig rådgivning. I tillegg følger vi alltid opp kunden, slik at du som kjøper partytelt eller en annen type telt fra oss kan være sikker på at du får den gode servicen du fortjener og har krav på. Vi er fornøyde når du er fornøyd, enkelt og greit.