GARASJETELT PVC

Proffesjonelle garasjetelt i PVC duk

Våre garasjetelt er utviklet og designet for langvarig bruk

Vi tilbyr telt i forskjellige størrelser, som vanligvis beskytter biler og andre kjøretøy, og solide telt kan også beskytte mange andre gjenstander du trenger å oppbevare, der det ikke er nok plass andre steder.

Garasjeteltene våre er designet og gir en god effektiv beskyttelse mot uvær til forskjellige typer biler anleggs maskiner ol. Leveringstid er normalt 3-4 virkedager. Frakt tilkommer.

Garasjetelt

Et stadig varierende klima gjør at flere nordmenn ser behovet for å kunne lagre sine verdisaker tørt på sin egen eiendom. Vi har laget en guide for deg som er på jakt etter et garasjetelt til dine eiendeler.

Et garasjetelt er et glimrende alternativ til deg som ikke har plass til en hel garasje, eller som trenger et ekstra oppbevaringssted til en bil eller andre kjøretøy. Våre garasjetelt er robuste og sterke, og beskytter din bil og andre kjøretøyer mot vær og vind som vi har en del av her i Norge.

Våre garasjetelt er laget for å tåle å stå over tid, og du kan være trygg på at bilen eller maskinene står trygt når du kjøper ett eller flere av dine telt hos oss.

Du får våre garasjetelt i flere forskjellige størrelser, alt etter ditt behov og dine ønsker. Disse teltene er ypperlige til å oppbevare andre ting i, ting som du kanskje ikke får plass til andre steder. Våre garasjetelt er allsidige og praktiske, og du kan bruke dem til mer enn å parkere bilen i. Alt etter hvilken størrelse du ønsker på ditt garasjetelt, kan vi tilby gode løsninger for deg og dine kjøretøy.

Om du trenger et sted å parkere plenklipperen og hageredskapene eller bilen, har vi det riktige teltet til deg. Vi tilbyr garasjetelt i mange forskjellige størrelser. Felles for dem alle er at de er utviklet for å tåle norsk klima, og du kan være trygg på at dine kjøretøy står trygt og godt lagret i et av våre garasjetelt.

Garasjetelt PVC
Garasjetelt PVC

Garasjetelt til hverdags

Trenger du et sted å parkere scooteren og lagre materialet du ikke fikk brukt på huset? Trenger syklene et tørt sted å stå mens været herjer ute? Da er et garasjetelt et fornuftig valg! I våre garasjetelt står både bilen, sykkelen, maskinene og redskapene dine trygt i all slags vær.

Noen ganger har man behov for å oppbevare ting, men opplever å mangle plass til alt. Da er et garasjetelt et godt alternativ! Her kan du lagre det meste, og du kan bekymre deg om helt andre ting enn om sakene står i fred for vær og vind.

Garasjetelt som tåler snø og til profesjonelt bruk

Har din bedrift behov for ekstra lagringsplass til kjøretøy, maskiner eller utstyr? I våre kraftige og robuste garasjetelt står alle sakene dine trygt. Våre garasjetelt er både fleksible og holdbare – som tåler snø – ettersom de er produsert for å tåle norske værforhold og norsk klima. De minste teltene våre tar utrolig lite plass, men selv om de er små må de ikke undervurderes. De gir høy beskyttelse til både dine kjøretøy, maskiner og utstyr til tross for at de nesten ikke tar opp noe plass. De passer godt overalt og er dermed også svært fleksible.

Garasjetelt i flere størrelser

Hos oss får du også garasjetelt i større størrelser, og du som kunde står fritt til å velge om du vil ha et garasjetelt for en eller flere biler eller andre kjøretøyer. Har du en bedrift og behov for lagring av flere eller større kjøretøyer eller maskiner, tilbyr vi også garasjetelt i langt større størrelser. Uansett hva du trenger, ønsker vi å tilby deg den beste løsningen. Våre garasjetelt er både enkle å sette opp og ta ned, de er plassbesparende og fleksible, samtidig som de er romslige både i høyde og bredde.

Våre garasjetelt gir deg den gode beskyttelsen du trenger til dine kjøretøy. Du kan være sikker på at veteranbilen står like trygt om vinteren som om sommeren, og du trenger ikke å bekymre deg for at maskinene, utstyret eller materialet blir vått selv om høststormene herjer rundt utenfor. Våre garasjetelt er laget i solid PVC-presenning som er både vanntett, flammehemmende og UV-beskyttet. Dette gjør at du kan føle deg helt trygg på at dine saker står trygt lagret i et av våre garasjetelt.

Ekstra oppbevaringsplass

Noen ganger har man behov for en ekstra oppbevaringsplass til for eksempel en bil, men man har bare ikke plass til en garasje. Det kan være andre grunner til at du ikke kan bygge en hel garasje, det være seg om det er uegnet grunn å bygge på, om du bor for tett inntil naboen eller andre grunner til at du ikke får satt opp en garasje. Da er det vel godt å vite at du kan kjøpe et garasjetelt fra oss! Våre garasjetelt tar mye mindre plass enn en tradisjonell garasje, er mye enklere og raskere å sette opp og det krever ikke minst veldig mye mindre vedlikehold.

Den beste løsningen

Når du kjøper et garasjetelt av oss skal du vite at du får den beste kvaliteten og den beste løsningen for deg. Du kan velge både størrelse, farge og fasong, dermed er det også lettere å få det til å passe sammen med huset. Du slipper å bygge en garasje som må males og vedlikeholdes, et garasjetelt er mye enklere å ha.

Det kan være greit å skaffe seg en stormduk og/eller ekstra tilbehør til gulvet, for å få ekstra god beskyttelse for vær og vind. Med stormstropper og ekstra plugger kan du føle deg trygg på at ditt garasjetelt står godt selv når det er mye vær ute. Den gode stålrammen er utformet slik at den er enkel å sette opp, likevel får du et motstandsdyktig og svært holdbart garasjetelt. I forhold til permanente garasjer er dette et svært rimelig alternativ.

Garasjetelt PVC
Garasjetelt PVC

Siden våre garasjetelt er enkle å montere, er det alltid muligheter for å bygge flere eller utvide så man får mer plass til flere kjøretøyer. Trenger man i stedet å flytte på det, er det lett å demontere og flytte fra et sted til et annet.
Våre garasjetelt er robuste og tåler å bli montert både opp og ned, og flyttet på. Du kan trygt plassere garasjeteltet på vær- og vindutsatte steder.

Våre garasjetelt kan brukes både som garasje og oppbevaringssted for andre ting enn biler. Dette gjør de like praktiske som en tradisjonell garasje, samtidig som du sparer mye plass. I tillegg til dette, sparer du deg for både mye vedlikeholdsarbeid og eventuell irritasjon og flere kostnader som vanligvis følger med et fast bygg.

Med det solide stålrammeverket og den kraftige duken vi leverer, kan du være helt trygg på å få et garasjetelt som tåler både vær og vind. Det er i tillegg så enkelt å montere og demontere at omtrent hvem som helst kan gjøre det. Dette gjør våre garasjetelt mye mer tilgjengelig for folk flest, enten det er du som privatperson eller en bedrift som trenger et garasjetelt.

Våre garasjetelt har fornuftige og gode løsninger med tanke på inngang/utgang og forankring. Vil tilbyr stabile og robuste telt med pene så vel som praktiske åpning og lukking. Dukene finnes med forskjellig type åpning/lukking og flere bruksområder

Når du kjøper et garasjetelt fra oss får du mye mer enn bare et oppbevaringssted til bilen. Du kan lagre omtrent hva du vil i teltet, og du kan føle deg helt trygg på at det du lagrer står tørt og trygt i et av våre garasjetelt.

Du kan velge mellom flere størrelser, porthøyder, fasonger, bredder, høyder og farger når du kjøper et garasjetelt av oss. Vi kan i stor grad tilrettelegge etter dine ønsker og behov. Trenger du kanskje ekstra plass til en scooter eller syklene til barna? Uansett hva du trenger, så går vi gjennom det og finner en løsning sammen. Det skal være både praktisk, enkelt og fleksibelt.

Alle våre garasjetelt leveres med en nøyaktig og god bruksanvisning. Det kan ikke bli enklere å montere!

Hvem kjøper og bruker garasje telt – F.eks oppbevare MC?

Har du ikke en bil eller en MC, som du trenger å parkere? Våre garasjetelt brukes ikke bare til bilparkering. Flere av våre kunder bruker sine garasjetelt til oppbevaring av utstyr, MC, materialer, arbeidsredskaper og lignende. Kanskje har du overskuddsmateriale fra oppussing av hus eller garasje, og trenger et sted å lagre dette? Eller trenger datterens scooter et sted å stå i ly for vær og vind, kanskje har dere også flere sykler i husstanden? Alt dette kan lagres trygt, tørt og godt i et garasjetelt. En gang har man kanskje et flyttelass som må lagres, eller ting til barna, hundebur, katteutstyr eller lignende. Disse kan fint oppbevares i et garasjetelt som vi kan tilby. Siden våre garasjetelt kommer i mange forskjellige størrelser, kan du selv velge hvor mye plass du vil ha til lagring. Om du trenger å lagre en bil, hageredskapene, sommerdekkene eller vinterdekkene, finner vi sammen den beste løsningen for deg.

Garasjetelt til profesjonelt bruk

Vi tilbyr garasjetelt til både små, mellomstore og store bedrifter. Har du ett kjøretøy eller to i tjeneste, eller har du kanskje flere kjøretøyer som trenger å stå trygt når de ikke er i bruk? Da er et garasjetelt fra oss en god løsning. Vi kan tilby alt fra de minste teltene til de største, og kan i stor grad etterkomme dine ønsker og imøtekomme dine behov uansett hva de skulle være.

Garasjetelt til privat bruk

Vi har flere typer garasjetelt med mange ulike løsninger til deg som privatperson også. Til hobbysnekkeren som trenger et mobilt verksted, kan vi for eksempel tilby et av våre mindre garasjetelt som tar liten plass, samtidig som det er romslig nok til å oppholde seg og jobbe i. Her kan du oppbevare verktøyet og materialene når de ikke er i bruk, og du slipper å tenke på at noe kan bli vått og ødelagt. For deg som allerede har en garasje men trenger ekstra plass til å lagre andre ting enn kjøretøy, det være seg møbler, utstyr, hageredskaper eller andre ting, kan vi tilby et av våre garasjetelt som rommer det du trenger. Samme hvilken størrelse du har behov for, finner vi garasjeteltet som passer deg.

Våre garasjetelt er både fleksible, robuste og enkle både i montering og bruk. Når du kjøper et garasjetelt av oss, slipper du å tenke på innviklede bruksanvisninger og tusenvis av deler, skruer og mutrer. Våre garasjetelt monteres enkelt og raskt, og ved hjelp av en god og oversiktlig bruksanvisning, blir jobben ekstra grei å fikse.

Garasjetelt kan brukes til alt som en tradisjonell garasje kan brukes til. Her kan du skru på bilen, ta en kaffe og slå av en prat med naboen mens du fikser bilen. Du kan lagre verktøyet ditt på samme måte som i et fast bygg, og det ligger like trygt her i ditt garasjetelt.

Hvilken type telt skal du velge – et dobbelt garasjetelt?

Vi tilbyr en rekke forskjellige garasjetelt i mange forskjellige størrelser, høyder, bredde (dobbel) og dybder. Hva du skal bruke det til bestemmer hvilken type garasjetelt du trenger. Et garasjetelt med plass til å skru bil under tørt tak er kanskje mer fristende enn å stå ute i regnet og skru? Det er heller ikke alltid at det frister like mye å starte den ene bilen for å kjøre til en garasje man kanskje leier av noen andre. På samme måte har man gjerne ikke lyst til å gå til et kaldt lagerlokale for å skru på veteranbilen sin. Da er det veldig greit å kunne gå rett ut i sitt garasjetelt på gårdsplassen.

Garasjetelt PVC
Garasjetelt PVC

Vi kan tilby garasjetelt med avrundede tak og flate tak, her bestemmer du hva du vil ha. Du kan også velge mellom forskjellige farger og fasonger. Garasjetelt i dobbel størrelse, er faktisk et gunstig alternativ, hvis plassbehovet er veldig stort.

Hva et garasjetelt kan brukes til?

Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan bruke et garasjetelt til. Du kan parkere bilen i det, eller lagre flyttelasset til ektefellen i det. Et annet alternativ er å bruke det som vedskjul. Mange har ikke den ekstra plassen de gjerne skulle hatt til å oppbevare egen ved, men med et garasjetelt fra oss kan du gjøre dette. Du kan også oppbevare hageredskaper, forskjellig utstyr og andre saker i våre garasjetelt. Du trenger overhodet ikke å bekymre deg om været, dine ting står trygt og tørt i ditt garasjetelt. Om du trenger å oppbevare kjøretøyer eller annet utstyr for en kortere eller lengre periode, er våre garasjetelt alltid et riktig valg. Det finnes mange alternativer til en tradisjonell garasje, et vedskjul, en carport og lignende. Når du kjøper et garasjetelt av oss skal du vite at du kan oppbevare nesten hva det skulle være trygt, tørt og godt.

Våre garasjetelt er trygge og sikre i bruk. De er varmebestandige og vanntette, og kan jobbe både tørt og godt inne i teltet. Effektiviteten øker når du slipper å avbryte arbeidet gang på gang på grunn av kalde, våte fingre eller for å bytte klær og sko som har blitt søkkvåte i regnet. I et garasjetelt er du skjermet for vær og vind, og du kan nyte fritiden i teltet like godt som i en tradisjonelt bygd garasje.

Mer enn bare et telt

I et garasjetelt kan du gjøre mer enn å skru bil og oppbevare saker. Du kan gjøre enkelt malearbeid i teltet, på lik linje som du ville ha gjort i et fast bygg. Våre garasjetelt har gode og praktiske løsninger også med hensyn til ventilasjon. Du har like gode luftemuligheter i et garasjetelt som i en annen garasje. I tillegg slipper du å tenke på at eventuelle gasser skal sive inn i huset, noe som kan skje om du har en garasje som er bygd inn til huset. Et garasjetelt kan monteres opp for seg selv, eller kobles sammen med et annet. Det finnes mange gode løsninger som vi ønsker å vise deg.

Om du kombinerer et av våre garasjetelt med noen av våre gode hyllesystemer, vil du til enhver tid kunne ha full kontroll på redskapene dine og utstyret ditt. Om sommeren lagres vinterdekkene trygt i skyggen, og om vinteren står hageredskapene og plenklipperen trygt og tørt. Du kan også oppbevare hagemøbler og andre møbler trygt i skygge fra solen så de ikke blekner. Likeså står alt trygt for regn, vind, sludd, snø og annet vær som vi har mye av her i landet.

Med et par varmelamper kan du arbeide i god temperatur selv når høststormene herjer ute eller når vinteren har lagt sin kalde hånd over alt ute. Du trenger ikke å pakke på deg lag på lag med klær og sko, du kan kose deg inne i teltet uten å måtte bekymre deg om å bli våt og kald. På sommerstid kan det være godt å jobbe inne i en svalere temperatur, og du slipper da å stå i solsteiken mens du skrur på bilen eller maler planker eller bygger fuglehus, kattehus eller hundehus. Du kan arbeide tørt og trygt i ly for både vind og annet vær i et garasjetelt fra oss.

Oppbevaring og lagring

Vi tilbyr smarte løsninger til deg eller din bedrift, eller begge deler. Vi har høy kompetanse på garasjetelt og andre typer telt, og du skal være sikker på å få den beste løsningen hos oss.

Mangler du et sted å sette sparken, akebrettene og alle skiene som står i veien i boden? Med et garasjetelt fra oss slipper du å gå rundt og irritere deg over slike ting. De kan lett lagres i et fornuftig hyllesystem inne i ditt fleksible garasjetelt. Vi kan tilby løsninger som leverandører av tradisjonelle garasjer også kan, som for eksempel å oppbevare og lagre ting langs vegger, gulv og til og med i taket. Flere av våre garasjetelt kan fås med ekstra høyde i taket, noe som gjør dem til et ypperlig valg når man har behov for mer lagringsplass. Det er ikke noe i veien for at du kan ha bilen på gulvet og samtidig ha plass til verktøy, utstyr og redskaper langs vegger og tak. Vi tilbyr våre garasjetelt i mange ulike størrelser og fasonger, så her kan du få omtrent det du ønsker og har behov for.

Garasjetelt PVC
Garasjetelt PVC

Et garasjetelt kan også være et hyggelig oppholdssted! Inne i teltet kan du gjøre snekring, bilskruing og fiksing av utstyr og redskaper, mens du ikke trenger å tenke på høy leie som løper mens du jobber. Når du har kjøpt et garasjetelt av oss, er det ditt. Om du vil kan du også leie det ut, og det kan dermed gi økonomisk vinning. Du tjener raskt inn igjen det du bruker på å kjøpe et garasjetelt. Om du leier det ut til en nabo som trenger et sted å skru bil eller til datterens fotballag som trenger ekstra lagerplass velger du helt selv, og du kan også velge om du vil leie det ut der det står eller om du skal flytte det dit det trengs. Våre garasjetelt er flyttbare og det krever slett ikke mye arbeid å forflytte dem. Teltene kan enkelt monteres og demonteres, og flyttes i deler eller hele. Dette er svært praktisk om man ønsker å leie bort sitt garasjetelt til noen for en kortere eller lengre periode. Man kan enkelt plukke det ned og flytte det til et annet sted om behovet melder seg der, så du står fritt til å låne det bort eller leie det ut til andre uavhengig av hvor de befinner seg.

Våre garasjetelt er praktiske og funksjonelle til alle typer bruk. I garasjeteltet kan du jobbe eller oppbevare og lagre saker trygt, tørt og godt. Du slipper å tenke på at pappeskene blir våte av regnet eller at hageredskapene blåser bort i vinden. I våre garasjetelt står tingene like trygt oppbevart som i en tradisjonell garasje.

Et garasjetelt er også et mye rimeligere alternativ enn et fast bygg, både når det gjelder å kjøpe det og å ha det i bruk.

Hvem passer et garasjetelt for?

Våre garasjetelt passer for alle som trenger det eller bare ønsker seg det av en eller annen grunn. Du kan bruke det til å jobbe i, eller oppbevare utstyr og redskaper i. Du kan bruke vårt garasjetelt som lagringsplass til flyttelass, som lager eller vedskjul. Mulighetene er nesten uendelige når du har skaffet deg et garasjetelt. Ta kontakt med oss så finner vi sammen et garasjetelt som passer til deg eller din bedrift. Det finnes et garasjetelt til nesten et hvert behov.