Gratis frakt

på utvalgte produkter

Rask Levering

1-3 virkedager

Gratis rådgivning

Livechat eller telefon

Gratis frakt

på utvalgte produkter

Rask Levering

1-3 virkedager

Gratis rådgivning

Livechat eller telefon

LAGERTELT PVC​

Proffesjonelle lagertelt i PVC duk

Våre lagertelt er utviklet og designet for langvarig bruk

Teltet beskytter bilen din fra elementene med pvc 620g duk. Vi tilbyr telt i forskjellige størrelser og vil beskytte bilen og andre kjøretøy generelt, og de solide teltene vil i tillegg beskytte mange andre gjenstander som du trenger å lagre, men mangler plass til andre steder. Leveringstid er normalt 3-4 virkedager. Frakt tilkommer.

Lagertelt

Vi har et stort utvalg av telt og lagertelt er et av de mest populære produktene i vårt sortiment. Det kommer ofte mange spørsmål om disse teltene og vi har derfor valgt å lage en artikkel som samler alt du trenger å vite om lagertelt her.

Hva er et lagertelt?

Våre lagertelt som vi leverer som tåler snø, er robuste telt hvor du enkelt kan lagre alt fra:

  • Ditt eget verktøy
  • Dine egne materialer
  • Biler
  • Småbåter
  • Gårdsutstyr
  • MC

Du kan selvfølgelig lagre. andre ting som du har behov for å oppbevare tørt, trygt og sikkert. Vi leverer til mange forskjellige bransjer, og kan i stor grad skreddersy et helt riktig lagertelt til deg. Når du velger å kjøpe et lagertelt fra oss er det uansett et ypperlig godt valg når du trenger å lagre utstyret ditt trygt for en kortere eller lengre periode.

Vi har lagertelt som tåler snø, i mange forskjellige størrelser.

Lagertelt kan like gjerne brukes av deg som:

  • Privatperson
  • Profesjonelt bruk i større eller mindre bedrifter
  • Frivillige organisasjoner

Hos oss får du ulike lagertelt i flere forskjellige varianter, størrelser og fasonger. Du skal være trygg på at utstyret ditt vi få stå tørt og trygt lagret i et av våre telt. Siden du har mulighet til å velge mellom flere varianter og størrelser i både forskjellige høyder, fasonger og farger, vil det være enkelt å finne en type og størrelse lagertelt som passer til deg og som dekker ditt behov – uansett hva du trenger.

Lagertelt
Bruk av lagertelt

Å velge et lagertelt fra oss er den ultimate løsningen for deg når du trenger at utstyret ditt står trygt og godt for en kortere eller lengre periode, enten det er MC, snøfresen og hageredskapene som skal lagres, eller syklene til barna, kanoen til ektefellen, hundeburet eller flyttelasset du ikke finner plass til noe annet sted.

Lagerteltene våre finnes i mange forskjellige størrelser, kvaliteter og materialer. Vi har telt til både profesjonelt og til privat bruk. Uansett hvilket formål du skal bruke ditt telt til, kan vi tilby fleksible, slitesterke, holdbare og ikke minst praktiske lagertelt i flere forskjellige størrelser.

Lagertelt til oppbevaring av utstyr, materialer, MC og maskiner

Våre lagertelt er både funksjonelle og har lang holdbarhet. Vi har et rikt utvalg av lagertelt som for eksempel båttelt, telthaller i forskjellige størrelser og design. Vi tilbyr også alle våre lagertelt i forskjellige farger, så valgmulighetene er mange. Du kan velge ut ifra ønske, smak og behov. Trenger du noe plasseffektivt, eller trenger du ekstra lagringsplass? Uansett hva du har behov for, så kan du velge et av våre lagertelt som passer deg eller bedriften din.

Profesjonelle telt til arbeid og lagring

I tillegg til generell lagring, kan du også bruke våre lagertelt til andre ting. Du kan for eksempel ha behov for å dekke til et område som du skal jobbe på, det være seg på en arbeidsplass eller et annet område som du trenger å skjerme fra omstendighetene, været eller liknende. I så fall er et lagertelt fra oss en særdeles god løsning.

Trenger du å dekke til større maskiner, utstyr og MC, er et lagertelt også den perfekte løsningen for deg. I våre lagertelt kan du oppbevare sakene dine trygt og tørt, uten å bekymre deg for sopp- eller råteskader og andre ting som kan forekomme i fuktige og våte miljøer. Du velger selv hvor mye skjerming du trenger, det være seg om du bare trenger et tak, eller om du også må ha én eller flere vegger – eller alt sammen. Du skal ikke trenge å være bekymret for at flyttelasset til ektefellen eller naboen blir vått og skadet, eller at møblene blir utsatt for sterkt sollys, vind, snø, hagl eller regn. Norge har mye vær, men det skal ikke være et problem når du får tak i et lagertelt fra oss.

Hvorfor kjøpe telt fra oss – f.eks et lagertelt 3×3?

Flere fordeler med lagertelt: De er også flyttbare, og flere av typene lagertelt vi har kan flyttes på med kran. Dette er en fordel om teltet du har er stort eller om du trenger å få flyttet hele lagerteltet på én gang. Da slipper du å demontere det, og kan enkelt flytte det fra ett sted til et annet. Tingene dine står trygt lagret i et lagertelt fra oss, og det er enkelt å ha et godt system på lageret. I våre lagertelt kan du benytte veldig mange forskjellige typer hyllesystemer, og du kan lagre sakene dine både høyt og lavt i alle områder. Mange av våre lagertelt f.eks 3×3, er spesialdesignet for å passe til den enkeltes bruk. Hvilket behov du har, hva du skal lagre, hvordan det skal lagres og andre behov du har, tar vi hensyn til når vi tilbyr deg et av våre gode lagertelt. Om du trenger et forholdsvis lite lagertelt med smarte hylleløsninger til utstyr du bruker bare noen deler av året, eller noe mye større, kan vi i stor grad hjelpe til med å tilpasse ditt lagertelt etter ønske og behov.

Bruk av lagertelt

Lagertelt til profesjonelt bruk

Våre profesjonelle lagertelt holder alltid høy kvalitet og har svært god holdbarhet, og kan brukes til mange formål. Det er viktig at arbeidsutstyr og elektriske artikler står tørt og trygt både under oppbevaring og lagring, det gjør det i et lagertelt fra oss. Du skal være trygg på at alt utstyret forblir helt, rent og pent så lenge det står riktig lagret i et av våre lagertelt.

Alle våre lagertelt og telthaller er enkle å montere. De har gjerne en solid stålramme som monteres sammen med en vanntett, UV-bestandig og svært slitesterk og værbestandig duk. Med en ripstopp-funksjon får du i tillegg begrenset en eventuell skade dersom du skulle være så uheldig at du kommer ut for et eller annet uhell.

Lagertelt til privat bruk

Våre lagertelt er en ypperlig løsning dersom du som privatperson trenger lagringsplass eller en skjermet arbeidsplass, eller bedriften trenger å dekke til arbeidsplasser, oppbevare verktøy og utstyr eller liknende.

En av fordelene med våre lagertelt er at de er like enkle å ta ned når du ikke trenger dem, som det er å sette dem opp.

Lagertelt til bedriften

Trenger bedriften din et sted å lagre verktøyet eller utstyret på, eller behøves det mer arbeidsplass som er skjermet for vær og vind? Da er et lagertelt fra oss midt i blinken for deg. Her kan du både oppholde deg og lagre ting tørt og trygt, samtidig som gode hyllesystemer er med på å gjøre oppbevaringen praktisk, trygg og god.

Siden man kan arbeide tørt og trygt inne i våre lagertelt, vil også effektiviteten øke en hel del. Man slipper å til stadighet stoppe arbeidet for å bytte ut våte klær og sko, og man slipper også at arbeidet går sent på grunn av kalde, våte og numne fingre. Det er jo også mye hyggeligere å jobbe når man er tørrskodd og kledd, og kan benytte seg av tørt og ikke minst helt trygt og riktig oppbevart verktøy og utstyr for øvrig. Våre lagertelt skjermer for både vind, sol, regn, sludd og snø, og er dermed ideelt for norske og nordiske forhold.

Ved båthavnen

Det er ofte behov for ekstra lagrings- og arbeidsplass ved båthavnen, da de fleste som leier eller eier der har veldig begrenset med plass tilgjengelig. Med et lagertelt fra oss kan du få oppbevart motoren, fiskeutstyret og livbøyene trygt og tørt uten å betale altfor mye for den ekstra plassen.

Ofte kan man ha behov for ekstra høyde eller bredde når man skal oppbevare biler, båter eller anleggsmaskiner og annet utstyr, og da er et lagertelt fra oss et godt alternativ. Våre lagertelt kommer både med buet tak og skråtak, og du kan få dem i flere forskjellige høyder og fasonger. Du kan også velge blant flere farger. Det er altså både praktisk og funksjonelt, og i tillegg kan du få det i den stilen du ønsker.

Andre bruksområder og fordeler med lagertelt

For lagring av industrimaskiner, verktøy, biler, båter eller annet er et lagertelt fra oss å foretrekke av mange grunner. En av disse grunnene er at det er mye rimeligere og mer praktisk enn en fast lagerbygning, da det tar mye mindre plass enn en permanent lagerbygning. Et godt lagertelt er også godt tilpasset til norske og nordiske forhold. Våre lagertelt er både vanntette og flammehemmende, noe som er absolutt nødvendig når man skal oppbevare og lagre ting. Uavhengig av om det er kontorets pappesker med arkiverte papirer, anleggsmaskiner, gamle biler, flyttelass eller møbler, skal sakene stå trygt og tørt lagret i et lagertelt fra oss.

Garasjetelt
Bruk av lagertelt

Alle våre telt gir god beskyttelse mot vær og vind, noe vi jo kjenner godt til i Norge og Norden forøvrig. I et lagertelt fra oss kan du være trygg på at alle sakene dine står tørt, selv i vått og ruskete vær. Likeså skjermer du ting som er sensitive for lys for direkte sollys, og du trenger ikke å være redd for at maleriene, fotografiene eller møblene skal blekne på grunn av til tider sterkt lys fra solen.

Økonomiske fordeler

En annen fordel med våre lagertelt er at de er veldig praktiske å bruke om du ønsker å leie ut plassen til noen andre for en kortere eller lengre periode. Med den hurtige og enkle monteringen og demonteringen, gir dette en klar fordel i forhold om du skulle ha leid ut faste lokaler. Med et lagertelt ordner du raskt til plassen til deg selv eller den som skal leie den, og du rydder det like raskt bort igjen når du ikke lengre har behov for å bruke plassen. Det er like smart som det er enkelt!

I tillegg til å skjerme for vind, sludd, regn og snø, får du også om sommeren mulighet til å oppbevare og lagre sakene dine, delvis eller helt skjermet for solen. Det blir aldri lengre noe problem å jobbe ute selv om solen steker, i et av våre lagertelt jobber du også trygt og skjermet for solen og du kan arbeide i en behagelig temperatur. Dette gir økt effektivitet!

Flyttbare og håndterbare telt

En annen klar fordel med våre lagertelt er at de er flyttbare, og du blir dermed mer fleksibel. Du kan tilby dine tjenester og arbeider på forskjellige steder, ettersom våre lagertelt enkelt kan settes opp og tas ned der du skal jobbe. Både du og dine ansatte kan oppholde dere trygt i et lagertelt fra oss, samtidig som det er fleksibelt med tanke på å forflytte det fra et sted til et annet.

Når du bruker et lagertelt fra oss, trenger du ikke å stresse med å leie faste, dyre lokaler til å oppbevare arbeidsutstyret ditt i. Du trenger bare et sted å montere lagerteltet på!

I tillegg til dette sparer du penger på å låne et lite sted på bakken til å sette opp lagerteltet ditt på, enn om du leier en hel bygning. Det er enklere å beregne hvor stort lagertelt man trenger enn å leie et helt lokale, som gjerne kan bli enten for lite eller for stort. Det er også lettere å bestemme hvor et lagertelt skal stå i forhold til arbeidssted, enn om du skulle leie et lokale i et bygg. Skal du være på et sted i en kortere eller lengre periode, har du en mye større frihet med et lagertelt fra oss enn om du leier et rom eller et helt lokale.

Våre lagertelt er ikke bare praktiske, de er funksjonelle og de har enkle gode løsninger. Dette er viktig både for effektivitet og for tryggheten om at dine saker står trygt lagret, samtidig som det er enkelt å hente frem ting som er lagret i et lagertelt som du har fått fra oss.

Hvorfor kjøpe lagertelt eller bodtelt?

Det kan være mange ulike grunner til at du trenger å skaffe deg et lagertelt fra oss. Uansett om du skal organisere hobbyverkstedet ditt, om du trenger et sted å lagre sommermøblene dine, vinterutstyret eller småbåten og fiskeutstyret ditt, er et av våre lagertelt eller bodtelt en glimrende løsning. Du får våre lagertelt tilpasset etter ønske og behov, i stor grad!

Kan du kanskje tenke deg å drive et lagerutsalg med konkursvarer? Da er et lagertelt en veldig god løsning ettersom det er enkelt å sette opp, tar opp begrenset med plass og er enkelt å ta ned igjen. Dette gjør at bodteltet passer godt om du trenger det i noen dager, uker eller måneder, alt ettersom hvor lenge du trenger eller ønsker å være der.

Kjøpe eller leie lagertelt?

Lønner det seg å leie eller kjøpe et lagertelt, undrer du kanskje på? Det kan i noen tilfeller lønne seg å leie lagertelt, for eksempel om du trenger det for en kort, tidsbegrenset periode. Trenger du derimot å ha noe på sikt, lønner det seg helt klart å kjøpe et lagertelt fra oss.

Det lønner seg å kjøpe et lagertelt om du skal bruke det selv over tid, eller om du har planer om å leie det ut. Det er rimelig å kjøpe et lagertelt i forhold til å kjøpe fast eiendom. Dersom man har mer plass i lagerteltet så kan man leie ut deler av det til noen andre. Det kan være at naboen din trenger lagringsplass til syklene til barna, kanoen sin eller flyttelasset til ektefellen sin, eller det kan være at det lokale håndballaget trenger et utsalgssted for salg av varer som skal finansiere en tur.

Hvem kjøper våre telt?

Alle som har behov for ekstra lagringsplass til noe, kan skaffe seg et lagertelt fra oss. Våre lagertelt kommer i forskjellige størrelser og til forskjellige behov, fra små til ekstra store størrelser. Våre lagertelt er spesielt godt egnet uansett om du skal lagre hobbyprosjekter og flyttelass, eller om du har en hel bedrift som trenger å oppbevare utstyr og arbeidsredskaper for en kortere eller lengre periode. Dine ting står tørt og trygt i et lagertelt fra oss. Vi tilbyr gode løsninger for profesjonelt bruk, og likeså til privat bruk. Vi går igjennom dine behov sammen med deg, og i felleskap finner vi den beste løsningen for deg eller ditt firma.

Test av lagertelt – tåler norske forhold

Alle lagerteltene våre tåler norsk vær og norske temperaturer, og tilpasses slik at dine behov dekkes og dine saker står trygt lagret. Du trenger ikke å bekymre deg om det blir regn til helgen eller om sakene står trygt mens du er på ferie. Våre lagertelt leveres alltid med trygge og gode løsninger, for din sikkerhet og trygghet. Det har blitt utført test av våre lagertelt for å tåle snø. Det spiller ingen rolle om du skal lagre noe i en kortere eller lengre periode, uansett skal du vite at dine ting står forsvarlig og trygt lagret. Det kan du være sikker på at du får når du skaffer deg et lagertelt fra oss.

Hvorfor kjøpe lagertelt fra oss?

Det er ikke noen vits i å leie eller å kjøpe et stort lager dersom behovet for mye plass ikke er der. Det er både plassbesparende og økonomisk besparende å skaffe seg et lagertelt fra oss. Vi har lang erfaring med produktene og vet hva som er god kvalitet. Vår ekspertise kommer deg som kunde til gode i form av gode produkter, kvalitet og gode priser. I et av våre lagertelt kan dine ting stå trygt lagret i en kortere eller lengre periode.

Hvis du skulle være usikker på om vi er riktig leverandør så test oss gjerne. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne med et hvert spørsmål du måtte ha om våre produkter. Vi er konkurransedyktig på pris, kunnskap og kvalitet!