Gratis frakt

på utvalgte produkter

Rask Levering

1-3 virkedager

Gratis rådgivning

Livechat eller telefon

Gratis frakt

på utvalgte produkter

Rask Levering

1-3 virkedager

Gratis rådgivning

Livechat eller telefon

SOKKESEKKEN® SITTESEKKER

Innendørs & utendørs sittesekker

Våre sittesekker er utviklet for langvarig bruk.

En avslappende og vakker sensorisk opplevelse, ikke minst takket være sin størrelse. Fylling av memoryskum gir en omfavnende følelse. En garantert favoritt når du vil slappe av. Finnes i forskjellige størrelser og farger. Hovedkategorier er Indoor (innendørs) og Free Outdoor (utendørs) Leveringstid er normalt 3-4 virkedager. Hele verdikjeden er basert på bærekraftig økologiske prinsipper, veganske materialer og garanti livsløpsstandard.

Youtube video sittesekk

Free Outdoor

Velg størrelse

Indoor

Velg størrelse

Sittesekk – et moderne møbel

Sittesekker er nå kommet i alle fasonger og farger. Man forbinder sittesekker med komfort, fordi de spiller på mykhet og velvære. Og er det noe man trenger etter en travel arbeidsdag, så er det nettopp det.

For dagen slutter ikke etter jobb. Da står fritidsaktiviteter og innkjøp for tur, og det eneste man tenker på er å få strukket på beina og slappe av. Men har man først satt seg godt til rette i en sittesekk, så kan det hende man blir det. Det er nemlig å behagelig å synke ned i en slik sittesekk, at man helst bare vil bli der

Sittesekker
Sittesekker

Det er naturlig å tro at sittesekken er utviklet etter ideen fra sakkosekken, som ble svært populær da den inntok norske hjem på 70 -og 80-tallet. Men med tiden har også andre modeller kommet til, også sittesekken som har flere funksjoner og passformer. Som gedigne puter har sittesekken fått innpass i norske hjem, både for unge og eldre.

Her skal vi se på hvilke typer sittesekker som fins og litt mer informasjon rundt sittesekkene når det gjelder pris og kvalitet. Derfor skal vi ta for oss noen tema som kan gjøre det enklere for deg å ta et valg:

  • Hva kan man bruke sittesekken til?
  • Hva koster en sittesekk?
  • Kvalitet og vedlikehold
  • Alternativer til sittesekken

Hva kan man bruke sittesekken til?

En sittesekk har mange bruksområder. Den er både lett å bære med seg og myk å sitte på. Den er så behagelig at det er en fryd å synke ned i en sittesekk. Det er enklere å forklare om man deler det inn i to kategorier:

For barn

Det fins mange ulike sittesekker for barn. De blir som en god og trygg armkrok. Barna kan dra nytte av sittesekken når de skal konsentrere seg om å utfolde seg kreativt, se en film eller lese en bok. Sittesekken kan utgjøre en del av en morsom lek, som for eksempel å sette dem sammen etter hverandre for å danne et tog.

Barn kan skape sitt eget univers med sittesekker. Det er bare å la fantasien flyte og vips har man et romskip eller en flåte av puter og sittesekker. De er forvokste puter man kan sitte i, på, inni og oppå. Det er ingen grenser for hva man kan bruke dem til og barna elsker dem for alt de er verdt.

For voksne

En sittesekk har en helt annen funksjon for voksne. Man inviterer kanskje ikke på middag med mange gjester i sittesekker, men for all del, her kan man eksperimentere. Men det er en rekke situasjoner der en sittesekk har en betydelig funksjon for voksen:

Skape en god lesestund
Slappe av og dagdrømme
Lindre smerter i ledd og muskulatur
Komme nærmere barna
En romantisk aften for to

Mange tar til og med sittesekken utendørs, for soling og rekreasjon.

Hva koster en sittesekk?

Prisen på sittesekker varierer en del. Man kan si det slik at kvaliteten på fersk fisk i motsetning til frysevarer laget i Kina har stor prisforskjell. Slik er det også med sittesekker, enkelte er dyre og andre er billige. Ofte blir man fortalt at pris alltid avhenger av kvalitet, men det er ikke alltid sant. Man kan finne sekker av høy kvalitet men likevel har en rimelig pris.

Det er egentlig helt andre ting som avgjør det, nemlig tilbud og etterspørsel. Tilbudet avhenger av flere ting, slik som tilgang på råvarene som trengs for å produsere en sittesekk. Det er helt vanlige materialer som brukes her, for eksempel tekstiler som bomull og velur, plastkuler til å fylle sekken med og en glidelås. På den måten kan man etterfylle sekken om den begynner å miste elastisiteten eller at kulene har mistet spretten.

Prisene på sittesekk varierer fra noen hundre kroner til flere tusen. Størrelse, kvalitet, materiale, funksjon og design er alle ting som påvirker prisen. Men på grunn av at sakkosekken har hatt et stort forsprang, har man ennå ikke sett produktets endelige pris.

Kvalitet og vedlikehold

En sittesekk er bygd opp ganske likt som en saccosekk. «Sekkesekken» er nemlig et møbel helt ulikt noe annet, og det kan også sittesekken dra nytte av. Selv om det er vanlig å putte dun i puter, er det plastkuler i sittesekkene. Det er flere grunner til det.

For det første gir det en utrolig følelse når man setter seg ned i en sekk med ekspanderende styrenplast (EPS). Sammen med myke tekstiler blir det en helt annen opplevelse enn å sette seg på en pute.

Trekket er sydd med sterke sømmer som gjør at sekkene tåler utstrakt bruk. Med en kraftig glidelås på siden vil man kunne etterfylle kuler i sekken eller vaske trekket i maskinen.

For å vedlikeholde en sittesekk trenger man kun en fuktig klut. Det er fordi stoffet er behandlet slik at den puster og er vannavstøtende.

Alternativer til sittesekken

En sittesekk er rett og slett en diger pute man kan sitte i. Man forbinder den først og fremst med saccosekken, og de har omtrent like funksjoner. En sittesekk har likevel en del nye funksjoner som solide stropper festet i hjørnene, slik at sekken lettere kan formes etter omgivelsene og kroppen.

Sittesekken er ganske unik når man ser på utvalget og variasjonene. Mulighetene er nesten større enn for de lignende sakkosekkene. Det er fordi utvalget er større og funksjonene mer moderne. Våre sittesekker er kvalitetssikret og godkjent med CE-merket.

Man trenger ikke komme med noen anbefaling for produktet sittesekk. For den kan brukes av alle, selv eldre med plager kan dra nytte av den. Enten det er for å avlaste armer og bein eller bare for å ha en komfortabel sittestilling.